Sopronba utazik a Loki

November 26-án, szombaton délután fél négytől ismét idegenben lép pályára a DVSC labdarúgó csapata. A Haladás lesz az ellenfél, a mérkőzést Sopronban rendezik a városi stadionban mivel a szombathelyiek stadionját jelenleg építik.
A 18 év alatti kiskorúak ingyen megtekinthetik a mérkőzést, viszont a rendezők 10 éves kortól kérhetik a személyi, vagy diákigazolványt. A felnőtteket is ellenőrizhetik hasonlóképpen, bár nem kötelező a klubkártyát magukkal vinniük.

Ötszáz vendégjegy áll a szurkolók rendelkezésére, melyek ára 1500 Ft. A belépőket a helyszínen, Szombathelyen, Sopronban és elővételben az interneten is megvehetik a szurkolók a meccsjegy.mlsz.hu weboldal Haladás oldalán.

A 6. helyezett Haladás két ponttal gyűjtött többet, mint a DVSC a bajnokságban, de az elmúlt négy meccs egyikén sem tudott nyerni.

A Loki legközelebb két hét múlva, december 3-án, szombaton este hattól játssza idei utolsó hazai mérkőzését az OTP Bank Ligában. A DVSC a jelenleg a tabella második helyén álló Videoton együttesét fogadja a 18. fordulóban. A rangadóra már kaphatók belépők a Nagyerdei Stadionban található Loki Shopban, illetve online a Nagyerdei Stadion honlapján. A találkozó napján a stadion pénztáraiban lehet jegyeket váltani. Kényelmi szempontból az elővételes jegyvásárlás ezúttal is ajánlatosabb a szurkolóknak.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések