A nagycserei halálos gázolás szemtanúit keresi a rendőrség

A 15 éves fiú a debreceni kórházban meghalt.
A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály közlekedési baleset vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást egy fülöpi férfi ellen.

Ahogy arról beszámoltunk, december 13-án 6 óra 40 perckor a 48-as számú főúton Debrecen felől Vámospércs irányába közlekedett egy férfi az általa vezetett Hondával. A főút 9. kilométerszelvényében a sofőr az előtte haladó ismeretlen rendszámú gépkocsi előzésébe kezdett és a szemközti sávban járműve első részével elütött egy fiatalkorú gyalogost.

A baleset következtében a 15 éves fiú megsérült, ezért a mentők kórházba vitték, azonban az életét nem tudták megmenteni.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy a baleset körülményeinek tisztázása érdekében, aki azzal kapcsolatban információval rendelkezik kérjük jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán - Debrecen, Sámsoni út 149. szám -, vagy telefonon tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések