A rendőrök teljesítették a sápi kisfiú álmát

Nemcsak ajándékot kapott a sápi család, hanem a kisfiút meg is autóztatták.
A kérdésre, hogy mit szeretne kapni a Jézuskától, a 7 éves Ádám azonnal rávágta: egy távirányítós rendőrautót. A kisfiúról, illetve a szűkölködve élő családról december 10-én írtunk. A cikket a megyei rendőr-főkapitányságon is olvasták, és kézenfekvőnek tűnt számukra, hogy rend­őr­autót a rendőrség adjon. Mint Dobó Dénes szóvivőtől az átadáskor megtudtuk, némi „felderítő munkát” igényelt a beszerzése, mert a távirányítós változat igen ritka. Ám sikerrel jártak, és Sápon kolléganőjével, Demeter Erikával együtt izgalommal várták a gyerek reagálását.

Ádám kissé megszeppenve vette át Aranyi István ezredestől, Püspökladány rendőrkapitányától az ajándékot, de villámgyorsan belejött a BMW X6-os irányításába. Nővérével, a 10 éves Nikivel – egyebek mellett – kaptak még egy-egy kis szirénázó Ford Focust is, a szülők pedig a biztonságos közlekedést és a lakás védelmét szolgáló eszközöket találtak az ajándék táskában.

Mindemellett nagy élmény volt, hogy Ádám beülhetett az igazi rendőrautóba, és miközben tettek egy kört vele, néha a szirénát is megszólaltatták.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések