Ajándékot vittek az ifjú segítők az időseknek

A nemrégiben alakult Dombosi Fiatal Szemek nyolc-tíz év körüli tagjai felkeresték a település összes 60 év feletti lakosát, hogy átadjanak nekik egy-egy karácsonyi csomagot. 
– Eredetileg az volt az ötletem, hogy mézeskalácsot sütünk a gyerekekkel, és egy kísérőcímkével együtt adjuk át az időseknek – jelentette ki Emi néni, a Dombosi Fiatal Szemek megalapítója.

– Sikerült beszélnem Becsky István képviselővel, ő adott nekünk száz almát és száz narancsot. Ezután kaptunk huszonöt nagy csomagot Becsky Tibor volt képviselőtől. Ő tartós élelmiszereket ajánlott fel az időseknek. 

A csomagokat szétszedtük, hogy mindenkinek jusson belőle. Majd érkezett hozzánk néhány zsák burgonya is, amiből minden szép korú lakos kapott öt kilogrammot. Ami pedig megmaradt, a polgárőröknek adtuk. 

A csomagokkal három autót töltöttünk meg, és a gyerekek a polgárőrök segítségével kezdték kiosztani csütörtök reggel. Azóta már többen felhívtak és megköszönték azt, hogy szebbé tettük a ünnepi időszakot – tájékoztatott a csoport vezetője.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések