Kazántüzek és balesetek történtek a megyében

Személyi sérüléssel járó baleset történt Debrecenben a Faraktár és a Hajnal utca kereszteződésében szombat este. A rendőrség tájékoztatása szerint egy személygépkocsi elütött egy gyalogost, aki a balesetben megsérült.
A 42-es főút Biharkeresztes és Ártánd közti szakaszán három személygépkocsi ütközött eddig tisztázatlan körülmények között. A karambolban személyi sérülés nem történt. A rendőrök egy ittas állapotban lévő személyhez hívták ki a mentőszolgálat munkatársait, akik kórházba szállították az illetőt.

A megyei katasztrófavédelem ügyeletese két kazánháztűzről tájékoztatott. A egyik Nyíradony-Aradványpusztán történt, ahol a lakóépülettel egybeépített mellékhelyiségben keletkezett tűz. A tűzoltók két gázpalackot hoztak ki a teljes terjedelmében égő helyiségből. Az egyik palack felrobbant, a másikat lehűtötték, a tüzet pedig két vízsugárral oltották el. Debrecenben a Sillye Gábor utcában is kazántűzhöz hívták a tűzoltókat. Ők a pincében lévő kazán környezetében felhalmozott gallyak okozta tüzet szüntették meg. A helyiséget később átszellőztették.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések