Kerékpáros ütött el gyalogost Debrecenben

A Vámospércsi úton kijelölt gyalog- és kerékpárúton történt baleset körülményeinek tisztázásában kéri a lakosság segítségét a Debreceni Rendőrkapitányság.
A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya gondatlanságból okozott közúti baleset gyanúja miatt folytat nyomozást. A nyomozás adatai szerint 2016. december 2-án 16 óra 30 perc és 17 óra között Debrecenben, a Vámospércsi úton kijelölt gyalog- és kerékpárúton egy személy egy Mountain Bike típusú kerékpárral közlekedett, amikor nekiment egy, a 60. szám előtt elé lépő férfinak. A gyalogos az úton elesett és megsérült, a kerékpáros elhajtott a helyszínről.

A rendőrség kéri, hogy a kerékpárral közlekedő személy, illetve aki az esemény szemtanúja volt, vagy azzal kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni utca 149. szám), vagy telefonon tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések