Nagypályás csapatok kispályás tornája

A megyei gárdák számára kiírt teremlabdarúgó-tornára a belépés ingyenes.
Az MLSZ Hajdú-Bihar Megyei Igazgatósága, a Grand Casino, a Szertár Sportbolt és a DEAC hagyományteremtő szándékkal a hétvégén megrendezi a nagypályás csapatok kispályás tornáját. A szervezők legfontosabb célja, hogy a megyei bajnokságokban szereplő csapatok számára versenyzési lehetőséget biztosítson télen, népszerűsítse az amatőr labdarúgást, segítse a kapcsolatépítést és kiderüljön, ki a legjobb „nagypályás a kispályán”.

A szombaton és vasárnap a Debreceni Egyetem Kecskeméti János Sportcsarnokban, illetve a DESOK Csarnokban megrendezendő eseményen közel harminc alakulat lép pályára, a megye I-ből Nyíradony, Nagyhegyes, Derecske, Hosszúpályi I., Hosszúpályi II., Kaba, Hajdúsámson, Polgár, DEAC és a DASE jelezte részvételét, míg a megye II-t Hajdúhadház, Nyírmártonfalva, Egyek, Tiszacsege I., Tiszacsege II., Józsa, DSC, Ebes, Báránd, Pocsaj, Nagyrábé, Hajdúszovát s a DEAC II. képviseli. (Az indulók száma még 3-4 gárdával nőhet.)

A legjobb csapatok többek között mezgarnitúrát, dresszt és labdát kapnak, s a dobogós csapatok ingyen tekinthetik meg a DVSC–Ferencváros élvonalbeli szezonnyitó mérkőzést a Nagyerdei Stadionban február 18-án.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések