82 éves férfit fosztottak ki Balmazújvárosban

A balmazújvárosi rendőrök elfogták azt a 31 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint bántalmazta, majd meglopta idős ismerősét.
Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2017. június 24-én 15 óra 30 perc körül arról, hogy az Újszentmargitán található ingatlanjának kertjébe bemászott egy falubeli férfi, aki megütötte, majd 23.000 Forintot ellopott tőle. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol széleskörű adatgyűjtést végeztek, amelynek eredményeként megállapítást nyert, hogy az elkövető rövid szóváltást követően megütötte a 82 éves sértettet, aki ennek következtében elvesztette eszméletét. 

A helyi 31 éves férfi a magatehetetlen sértett helyzetét kihasználva bement a házba és onnan készpénzt vett magához, majd elmenekült a helyszínről. A rendőrök azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható B. Györgyöt, akit elfogtak és előállítottak a Balmazújvárosi Rendőrkapitányságra. A nyomozók a 31 éves férfit gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására, amit a járásbíróság 2017. június 29-én elrendelt.

A Balmazújvárosi Rendőrkapitányság B. Györggyel szemben kifosztás bűntett, valamint súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések