Balesetek, tüzek szerte a megyében

Mozgalmas napjai vannak a megyei katasztrófavédelemnek. 
Bocskaikertben, a Határ úton egy tizenöt négyzetméteres hétvégi ház lángolt teljes terjedelmében pénteken hajnalban. A debreceni hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával. A tűzoltók kiérkezése előtt egy gázpalack is felrobbant, az ott tartózkodó tulajdonos időben ki tudott menni a házból, így ő nem sérült meg. Nagyobb anyagi kár keletkezett.

Pénteken hajnalban a balmazújvárosi tűzoltókat riasztották egy balmazújvárosi Árpád utcai lakáshoz. Egy idős ember elesett, nem tudta kinyitni az ajtót a mentőknek, ezért a tűzoltók betörték a fürdőszoba ablakát. A sérültet átadták a mentőszolgálatnak, akik őt kórházba szállították.

Debrecenben, a Veres Péter utcában egy ház kéményébe villám csapot pénteken délután. A helyi tűzoltók a megrongálódott kémény részeit eltávolították. Személyi sérülés nem történt, de jelentős anyagi kár keletkezett.

Hat méter magas fa egyik ága hasadt le szombat délután Debrecenben, a Tímár utcában. A faág a gyalogos és a gépjármű forgalmat is veszélyeztette, így a helyi tűzoltók motoros láncfűrésszel eltávolították azt. Személyi sérülés nem történt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések