Elkezdődött a Forest Offices Debrecen csúcskategóriás irodaház építése

Az irodaházat a tervek szerint 2018 harmadik negyedévében adják át, 2500-an dolgozhatnak majd ott.
Az előkészítő bontási munkák elvégzése után a Tüzér utca 4. szám alatt elkezdődött a Forest Offices Debrecen Irodaház építése – áll Mészáros Józsefnek, a Debreceni Vagyonkezelő Zrt. igazgatósági elnökének közleményében.

Az „A” kategóriás Forest Offices Debrecen modern megjelenésével és műszaki tartalmával Debrecen új üzleti központjának meghatározó szereplője lesz.

A három szárnyból álló irodakomplexum földszint + 5 emeleten, szárnyanként egy szinttel csökkenő, összesen 22 ezer négyzetméternyi, flexibilisen osztható irodaterületen 2500 munkahelyet, 198 darab mélygarázsban található parkolóhelyet biztosít. Az irodaház maximális telítettségének elérése érdekében előrehaladott tárgyalások folynak a potenciális bérlőkkel – olvasható a közleményben.

A komplexum környezetbarát, energiahatékony építészeti megoldásokkal, világos belső terekkel, zöldtetővel, terasszal, kávézóval és étteremmel hangulatos környezetet teremt a nagyerdei övezetben. Ezáltal a környéknek új arculata alakul ki, igazodva a környezetében lévő új, modern épületekhez (Campus, Főnix Csarnok, Debreceni Sportuszoda).

A BORD Építész Stúdió Kft. által tervezett LEED Gold minősítésű irodaházat várhatóan 2018 harmadik negyedévében adják át.

Mészáros József a közleményben megköszöni az ott lakóknak a lakossági fórumokon kifejtett véleményét. Emellett további türelmüket kéri az építkezés várható idejére, bízva abban, hogy a beruházás megvalósulásával tovább nő Debrecen város vonzereje és az érintett városrész értéke.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések