Guinness-rekordokat tart, mégis nyomorban él egy hajdúhadházi srác

Csoda dolgokra képes a labdával egy hajdúhadházi fiú. Talán még Messit vagy Cristiano Ronaldot is lefőzné, mégis egy szomszédai által szétlopott, fűtetlen házban alszik a padlón.
László Gyula egy igazi őstehetség. Ahogy a labdával bánik, az bátran kijelenthetjük, hogy világszerte is ritkaságszámba megy. Persze egy valódi focistával hiba lenne összehasonlítani, hiszen Gyula labdazsonglőr, míg egy labdarúgó esetében a technika mellett számít az erőnlét, gyorsaság, taktikai érzék és még egy rakás egyéb tényező.

Az ATV riportjából megtudhatjuk, hogy hiába a tehetség, a huszonéves fiú gyakorlatilag kukázásból él, és a 22500 forintos szociális segély jelenti számára az egyetlen állandó jövedelmet. De havonta 3 ezret még ebből is félretesz, hogy nagy álmát megvalósíthassa: labdával a fején szeretne felmenni a világ legmagasabb épületébe.

Gyula nem kevesebb, mint 10 Guinness-rekordot tart, de sajnos ettől nem lett jobb az élete. Egy romos házban lakik, ahonnan még az ablakokat is ellopták, mikor nem volt otthon.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések