Kocsmai verekedésből maradandó fogyatékossága keletkezett

A Berettyóújfalui Járási Ügyészség a vádlott ellen maradandó fogyatékosságot okozó súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat a Berettyóújfalui Járásbíróságon.
A vádlott 2016. december 15-én a délelőtti órákban egy biharkeresztesi kocsma udvarán tartózkodott. A helyszínen volt a sértett is, aki korábban szemtelenkedett a vádlott feleségével. Emiatt a vádlott odalépett a sértetthez és ököllel több alkalommal arcon ütötte. A bántalmazásnak a kocsmáros vetett véget. A vádlott cselekménye következtében a sértett mindkét arcfelén zúzódásos sérülést és kétoldali állkapocscsont törést szenvedett. Sérülései maradandó fogyatékosság hátra hagyásával gyógyultak, mivel az arcideg károsodása miatt érzéscsökkenés, valamint korlátozott szájnyitás alakult ki, ami miatt a férfi táplálkozása is nehezített.

A Berettyóújfalui Járási Ügyészség a bűncselekményt beismerő vádlottal szemben maradandó fogyatékosságot okozó súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat a Berettyóújfalui Járásbíróságon. Vádiratában börtönbüntetés és közügyektől eltiltás mellékbüntetés kiszabását indítványozta.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések