...

Komádi találkozó a barátság jegyében

Az ünnepi pillanatok után a szórakozásé volt a főszerep a találkozón. 
Tizedik, jubileumi Baráti és Kulturális Találkozóját tartotta az Aranykor Városi Nyugdíjas Klub a napokban. A rendezvényre a házigazdákon kívül 12 településről – Bakonszeg, Berettyóújfalu, Biharugra, Csanádapáca, Debrecen, Esztár, Földes, Furta, Hajdúdorog, Magyarhomorog, Nagyszalonta, Zsadány – érkeztek vendégek. A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Vitányi István országgyűlési képviselő, Bulcsú László, a megyei közgyűlés alelnöke, Szrenka Pálné a nyugdíjasok országos szövetségének alelnöke, valamint Molnár Ferencné, a megyei nyugdíjas szövetség elnöke is.

A találkozót Mike Zoltán, a házigazda klub vezetője és Tóth Ferenc, Komádi polgármester nyitotta meg. Ezt követően barátságfát és barátságtáblát avattak. Utána a települések képviselői a barátságfánál az általuk hozott földet helyezték el.

Az ünnepélyes avatás után színes műsorral mutatkozott be minden csoport. Volt tánc, szólóének, népdal és nótacsokor, szavalat és humoros jelenet is. A rekkenő hőség ellenére is végig kitartottak a nyugdíjasok. A rendezvényt lengő teke verseny, tombolasorsolás, valamint közös mulatozás zárta - írja a haon.hu.

0 Megjegyzések

Hirdetés