Sikeres záróvizsgát tettek a határvadászok

A debreceni kiképzési központban 26 próbaidős őrmester teljesítette a határvadász-képzés záróvizsgáját.
Sikeres vizsgát tettek 2017. július 7-én a határvadász-képzés próbaidős őrmesterei Debrecenben. A 26 fős szakasz utolsó számonkérése a Sámsoni úti kiképzési központban volt, ahol az írásbeli vizsgát követően, szóbeli megmérettetésre került sor. A vizsgázók határrendészeti, bűnügyi, szabálysértési, közrendvédelmi, illetve a határrendészeti területen végrehajtott csapaterős tevékenységgel kapcsolatos ismereteikről számoltak be a vizsgabizottságnak.

A végzős határvadászok 2017. július 10-én állnak szolgálatba a Készenléti Rendőrség Bevetési Osztályánál, ahol járőrvezető irányítása mellett őr-járőrtársi feladatokat hajtanak majd végre.

Továbbra is várják a határvadász-képzés iránt érdeklődők jelentkezését! Keressék bizalommal toborzó kollégáinkat! A rendőri szolgálatra elhivatottságot érzők azonban nem csak náluk, hanem bármely rendőri szervnél érdeklődhetnek. Bővebb tájékoztatás, valamint letölthető formátumban jelentkezési lap, és hozzá kapcsolódó dokumentumok a rendőrség honlapján érhetőek el.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések