Sztárvendéget is hívtak az esztári futballcsemetéknek

Igor Bogdanovic is meglátogatta a jövő focistáit. 
A református egyház szervezte meg az esztári sporttábort, amelyen két turnusban 20 és 26 gyerek vett részt. A gyerekek többsége Esztárból, de Pocsajból, Berettyóújfaluból, Konyárról, Debrecenből és Derecskéről is érkeztek. A diákoknak programokkal gazdag, élményekkel teli kikapcsolódásban volt részük, közben pedig a főprogram, a foci is hangsúlyos szerepet kapott.

A tábor ötletadója, illetve megalkotója Czibere Tibor és Nagy Bence, a helyi futballklub csapatának edzői, és a helyi lelkésznő.

– A református egyház háttértámogatásával létrejött focitábor lényege, hogy a gyerekek hasznosan töltsék a szabadidőt, kikapcsolódással, mely az „örömfociról” szól. A gyerekek lelkesek, nagyon jól érzik magukat. Reggel 8-kor érkeznek és délután 4-kor nem akarnak hazamenni – tájékoztatta a Naplót Kolár Norbertné lelkésznő.

Strandoltak is

Délelőtt és délután is másfél órás edzést tartottak a különböző korosztályt képviselő kis focistáknak. A délutáni edzéseket egyszer berettyóújfalui strandolással, egy másik napon pedig a nagyerdei stadionlátogatással szakították meg - írja a haon.hu.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések