Ez a fiatal nő akart kirabolni egy élelmiszerboltot Debrecenben

A Debreceni Rendőrkapitányság rablási kísérlet gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen. 
A rendőrség tájékoztatása szerint 2017. július 8-án 14 óra körül az ismeretlen elkövető betért egy Petőfi téren található élelmiszerboltba, ahol az eladótól a bevételt követelte. A bolt alkalmazottja azonban nem adta oda neki a pénzt, mire a nő elmenekült a helyszínről.

A keresett személy 25-30 év körüli, körülbelül 165 centiméter magas, barna hajú. Az elkövetéskor fekete nadrágot, fekete felsőt, fehér cipőt, valamint fekete napszemüveget viselt.


A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható nőt felismeri, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, a 112-es központi segélyhívó számon. A Debreceni Rendőrkapitányság várja annak az ismeretlen nőnek, valamint férfinak a jelentkezését is, akik a cselekmény előtt, illetve után az élelmiszerüzlet bejáratánál láthatták a feltételezett elkövetőt. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések