Bajnoksággal és játékokkal várja a Malompark a sport szerelmeseit

Sport, karitatív tevékenység és szórakozás: jó ügy érdekében versenyeznek a sportolók a Füredi úti bevásárlóközpontban. 
A Malompark mindig tartalmas programokat kínál a látogatóknak, a vásárlási lehetőségeken túl kulturális, szabadidős vagy éppen sportrendezvényekkel várják a vendégeket.

Augusztus 26-án, szombaton a sport szerelmeseinek kedveznek, ugyanis immár negyedik alkalommal biztosít helyszínt a BeStrong Kondipark Bajnokságnak az intézmény. A rendezvény egy példaértékű összefogás eredménye: különböző területen tevékenykedő szervezetek, a Malompark Bevásárlóközpont, a Hajdú Rendészeti Sportegyesület és a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány együttműködése által valósulhat meg.

„Sporttal, küzdő szellemmel egy mosolyért!”

Ez a jelmondata az eseménynek, mellyel a társadalmi felelősségvállalás fontosságára kívánják felhívni a figyelmet. A versenyen való részvétel nevezési díjhoz kötött, az összeget pedig teljes mértékben az alapítványnak ajánlja fel a sportegyesület.

Cserébe az alapítvány meglepetésekkel készül a sportolóknak.

A bajnokságon minden versenyző tombolasorsoláson vehet részt,

a nyereményeket pedig a bevásárlóközpont üzletei és a rendezvény támogatói ajánlották fel. Az értékes jutalmak között vásárlási utalványok, edzőtermi bérletek és napijegyek találhatóak, a fődíj pedig egy 50 ezer forint értékű ajándékkosár az Interspar áruház jóvoltából. Aki a tombolasorsoláson szeretne játszani, részt kell vennie az alapítvány helyszíni promóciós játékában: a sportolóknak lehetősége lesz üzenni a gyógyulásra vágyó gyermekeknek.

A bajnokságnak otthont adó Malompark Bevásárlóközpont számos kísérőprogrammal várja a versenyzőket, a szurkolókat, a hozzátartozókat és az érdeklődőket egyaránt. A nap folyamán olyan ingyenes szórakozási lehetőségeket próbálhatnak ki a látogatók, mint a falmászás, a Goldsprint verseny, a darts, a léghoki, a gyerekeknek pedig lufiosztással, arcfestéssel, valamint az alapítvány által biztosított kézműves foglalkozással kedveskednek.

A IV. Malompark BeStrong Kondipark Bajnokságon mindenki tehet valamit egy mosolyért: egy kellemes családi nap eltöltésére invitálják az érdeklődőket, miközben szurkolhatnak a sportolóknak és támogathatják a beteg gyermekek gyógyulását.

PROGRAMOK:

Malompark főépület, földszint

10:00-18:00 Kondipark bajnokság a Hajdú Rendészeti Sportegyesület szervezésében
12:00 órától Kettlebell Centrum Debrecen bemutató
13:00 órától Carmen TSE Eastsiders táncbemutató
MKP Bars #streetworkout bemutató (az eredményhirdetés előtt)
Scitec Debrecen sporttáplálkozás, táplálékkiegészítő és vitamin tanácsadás (a bajnokság ideje alatt folyamatosan)
A Masszőröm Gyuri sport masszázs (a bajnokság ideje alatt folyamatosan a sportolóknak)
10:00-18:00 Kerékpár szerviz és Goldsprint: a Malompark látogatóinak kerékpár átvizsgálása, alkatrész cserét nem igénylő beállítások elvégzése, tanácsadás, a főbejárati teraszon a Kontra Közösségi Műhely közreműködésével
10:00-18:00 Lufiosztás a gyerekeknek (mozgólépcső mellett) a Lufi Plusz - Lufi és Party Bolt közreműködésével

Malompark főépület, emelet

10:00-18:00 Arcfestés
11:00-16:00 Kézműves foglalkozás (a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány jóvoltából #ingyenes)
10:00-18:00 Mászófal a http://www.debrecenibuvarklub.hu/ közreműködésével
10:00-18:00 Ügyességi játékok (csocsó, darts, léghoki, kosaras játék), az eszközöket a Titanic Játszóház biztosítja

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések