Az eszem megáll! Újvidék minden segítséget megad Debrecennek!

Az Európa Kulturális Főváros pályázati tapasztalatairól, gazdasági alapú kultúrafejlesztésről tárgyalt Újvidéken Komolay Szabolcs alpolgármester, Somogyi-Tóth Dániel, az EKF Debrecen 2023 Programiroda ügyvezetője, Porkoláb Gyöngyi, az EKF Debrecen 2023 Programiroda operatív igazgatója és Méhes Márton, nemzetközi kulturális menedzser, a debreceni EKF pályázat Tanácsadó Testületének tagja 2017. augusztus 30-án.

A szerbiai város 2021-ben lesz Európa Kulturális Fővárosa Temesvárral és egy görög várossal együtt. Az egyeztetéseknek köszönhetően gazdasági, kulturális, sőt még a sportra is kiterjedő együttműködés indulhat el a két város között. 

A megbeszélésen részt vett Szrdan Kruzevics, Újvidék alpolgármestere, Dalibor Rozics kulturális főosztályvezető, Vuk Radulovics, az újvidéki Kulturális Főváros Programiroda külkapcsolati igazgatója is. A látogatás során megtekintették a város kulturális helyszíneit, így például a Matica Srpska Gallery-t, valamint a kulturális főváros fejlesztések projekthelyszíneit is.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések