Regisztrálj itt Nagyerdei Terepmaratonra s fuss egy jót a Nagyerdei Stadionba

A debreceni futók egyik kedvelt helyszíne a Debreceni Nagyerdő, a Nagyerdei Stadion, ami az idén is a Nagyerdei Terepmaraton rajt-cél helyszínéül fog szolgálni.

A katasztrófavédelemnél fontos az állomány testi és szellemi fittsége, így nem is kérdés, hogy sok tűzoltó fog futni a szeptember 17-én megrendezett Nagyerdei Terepmaratonon. A versenyt a Hajdú-Bihar megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság országosan hirdette meg, így várhatóan más megyék tűzoltói is részt vesznek a megmérettetésen.

A versenyen a sportolók, három távon – maraton, fél maraton és negyed maraton – és több kategóriában, köztük katasztrófavédelmiben is.

Díjazásban azonban nem csak az első három befutó részesül, hiszen ezen a versenyen mindenki nyertes, aki teljesíti a távot. A versenyzők már a rajt előtt egy csomagot kapnak, mely olyan tartalommal van feltöltve, ami a futás könnyítéséhez járul hozzá. A verseny szervezői gondoltak azokra is, akik családi programként képzelik el ezt a vasárnapot, ezért a gyerekeket arcfestés, kirakós, és egyéb játékokkal várják. A futóversenyen gyerekek is indulhatnak, korcsoport alapján két távon.

Nevezési határidő: 2017. szeptember 6 éjfél

A versennyel kapcsolatban bővebb információ és nevezés a nagyerdeimaraton.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések