Szemétégetés miatt halt meg egy férfi Debrecenben

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság gondatlanságból elkövetett emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást egy helyi lakossal szemben.
A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2017. augusztus 31-én 12 óra körül el akarta égetni a Debrecen, a Bayk András kertben lévő házának udvarán lévő szemetét, amit meggyújtott, majd felügyelet nélkül hagyott. A lángok átterjedtek a ház melléképületére, amelyben egy személy tartózkodott. 

A tűzesetről történt bejelentést követően a tűzoltók és a rendőrök azonnal a helyszínre mentek. A hivatásos tűzoltók a lángokat megfékezték, azonban a melléképületben tartózkodó férfi életét vesztette. A rendőrök adatgyűjtést követően az ingatlan tulajdonosát S. Barnát bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították a rendőr-főkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. 

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a 69 éves helyi lakossal szemben – szabadlábon hagyása mellett – gondatlanságból elkövetett emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, szakértő bevonásával indított nyomozást.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések