A Loki csapatkapitánya bízik abban, hogy hátrányból fordítva kiharcolják a továbbjutást a Magyar Kupában a Dorog otthonában.
A Dorog otthonában lép pályára szerdán a Loki Magyar Kupa nyolcaddöntőjében. A Dorog FC elleni találkozót egygólos hátránnyal várja a DVSC, miután a debreceni összecsapáson 2-1-re nyert a másodosztályú gárda.

Tőzsér Dániel, a Loki csapatkapitánya szerint az első meccshez képest sokat kell javulniuk, hogy kiharcolják a továbbjutást.

„Bízom a továbbjutásban, de változtatnunk kell játékfelfogásban, egyénileg is. Az előző szezonban megmutattuk, hogy tudunk futballozni, de idén eddig nem voltunk a helyes úton, úgyhogy vissza kell zökkennünk” – fogalmazott Tőzsér a Balmazújváros ellen elszenvedett bajnoki vereségre is utalva.

Herczeg András vezetőedzője is azt várja a csapatától, hogy újra az őszi formáját mutassa.

„Ma már másképp tekintenek ránk az ellenfeleink, mint a nyár elején. A harmadik hely tiszteletet vált ki a riválisainkból, ugyanakkor ez arra kell, hogy sarkaljon minket, hogy ezzel a kivívott elismeréssel járnak kötelezettségek. Egységesnek, fegyelmezettnek, lelkesnek, motiváltnak, harcosnak és bátornak kell lenni” – fogalmazott a Loki mestere.

A szerdán 13 órakor kezdődő meccsről streamen keresztül élő közvetítést ad a klub.

Az csak holnap derül ki, hogy a havas időjárás ellenére megtartják-e a meccset. Arról ugyanis, hogy egy pálya alkalmas-e a mérkőzés megrendezésére, az adott találkozó játékvezetője dönt a mérkőzés napján. A döntés meghozatalakor nemcsak a környezeti tényezőket, de a játékosok testi épségének megóvását is szem előtt kell tartania.