Jön a Dorog elleni Magyar Kupa meccs visszavágója, majd a hétvégén a bajnokságban a Puskás Akadémia. 
Az elmúlt héthez hasonlóan ezúttal is két mérkőzés vár a DVSC csapatára: szerdán 13 órakor a Magyar Kupa nyolcaddöntő visszavágóján a Dorog otthonában lépünk pályára, míg szombaton 17 órakor, az OTP Bank Liga 21. fordulójában a Puskás Akadémia vendégei leszünk Felcsúton.

A Dorog FC elleni találkozót egygólos hátránnyal várja a Loki, miután a debreceni összecsapáson 2-1-re nyert a másodosztályú gárda. Nem lesz tehát egyszerű kiharcolni a továbbjutást, hiszen vélhetően a hazaiak mindent megtesznek majd, hogy szurkolóik támogatása mellett megtartsák az előnyt. A debreceniek azonban mindenképpen szeretnék kiköszörülni a csorbát és a negyeddöntőbe jutni. A meccsről egyébként streamen keresztül élő közvetítést ad a klub.

Ami a bajnoki mérkőzést illeti, a felcsútiak jelenleg a 8. helyen állnak a tabellán hat győzelemmel, hat döntetlennel és nyolc vereséggel. Legutóbb gólnélküli döntetlent játszottak Mezőkövesden. A DVSC-nek - mint tudjuk - nem sikerült jól a bajnoki rajt (sem), A Balmazújvárostól elszenvedett vereség után remélik, a Puskás Akadémia ellen sikerül javítani.

A csapat hétfőn itthon készül, majd kedden utazik Budapestre, ahol az éjszakát tölti. Szerdán jön a kupameccs, csütörtökön Debrecenben edz a társaság, pénteken pedig már megint útra kel, és a főváros felé veszi az irányt. Másnap 17 órai kezdéssel sor kerül a Puskás Akadémia – DVSC bajnoki találkozóra.