A juniorok mögött a klub szenior csapata szerezte meg a második helyet.
A megyei felnőtt női röplabda bajnokságban az utolsó fordulóra került sor vasárnap. Torna-rendszerben szervezték a bajnokságot, így ezúttal is mind a négy csapat játszott minden ellenfelével.  

Veretlenül lettek megyebajnokok a DSZC-Eötvös DSE röpisei
Bár most is izgalmas mérkőzésekre került sor – már a nyitószett is 26:24 volt –, az elmúlt fordulókhoz hasonlóan a 16 éves átlagéletkorú DSZC-Eötvös DSE most is minden ellenfelét legyőzte és pontveszteség nélkül nyerte meg a 2017/2018. évi pontvadászatot. 

A második helyre is az egyesület csapata ért be, az Eötvös DSE szeniorjai ezúttal is két győzelmet arattak, csak klubtársaik tudták őket legyőzni. 

A mérkőzések utáni díjátadáson a bronzérmeket a szépen fejlődő Dienes László Görögkatolikus Gimnázium, Egészségügyi Szakgimnázium és Szakközépiskola játékosai vehették át. A negyedik helyet a több hátsósoros támadást bemutató BSZC Veres Péter Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája szerezte meg.

A bajnokság végeredménye:
1.    DSZC-Eötvös DSE                             24 pont (24:2-es játszmaarány)
2.    Eötvös DSE szenior                           20 pont (17:10)
3.    Dienes László Gimnázium                 16 pont (11:16)
4.    Veres Péter Gimnázium                     12 pont (0:24)

A bajnokcsapat névsora: 
Abai Dorina, Csősz Anikó, Diószegi Dorina, Fehérvári Vivien, Gál Boglárka, Jámbor Eszter, Kovács Anett, Kozma Kitti, Németi Rebeka, Nyéki Panna, Smidróczki Dóra, Tóháti Veronika, Vincze Viktória, Völgyi Flóra - Edző: Szombathy András. 

Részletes eredmények - több más információ mellett - a http://hajduvolley.fw.hu honlapon találhatók. 

Video a díjátadásról: