A toros napok nyitotta meg a gasztrofesztiválok szezonját Hajdúszoboszlón

Toros ételek nagy mennyiségben, ez várta a látogatókat a hosszú hétvégén a fürdővárosban.
A háromnapos programra több mint ötvenféle étellel készültek a szervezők. A hagyományos toros ételek mellett különleges fogások közül is választhattak. 

Hajdúszoboszlón minden évben hat nagy gasztro rendezvény van, így lesz ez idén is. A szervezők ugyanis azt szeretnék, ha az ide érkező hazai és külföldi turisták nem csak a gyógyvíz hatásait, hanem a helyi ízeket is megismerjék.

- Tavalyi Hajdúszoboszló városa rekordot döntött, 27 éves rekord dőlt meg, több mint 1 millió 200 ezer vendéget fogadott a város. Ebben nagy szerepe volt a gasztroturisztikai eseményeknek - hangsúlyozta Máté Lajos, a  Hajdúszoboszlói Vendéglátók Egyesületének elnöke.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések