Csak a Böszörmény jutott be a döntőbe

A Mezei-Vill és a DEAC is elvérzett az elődöntőben, a HTE vasárnap is játszhat.
Szombaton rendezték a női és férfi futsal Magyar Kupa elődöntőit a nyíregyházi Continental Arénában. A férfiaknál a Haladás nagy csatában verte a Berettyóújfalut 3–2-re, ellenfele a DEAC-ot legyőző Rubeola (4–1) lesz a fináléban. A nőknél a Tolna-Mözs és a Hajdúböszörmény vívja a finálét.

Trencsényi János már a harmadik percben betalált, de Vidák Balázs rögtön válaszolt. Bencsik Roland a 14. minutumban előnybe lőtte a Haladást, azonban még épp a szünet előtt Serginho egalizált. A szünet után sokáig 2–2 volt az állás, ám Dróth Zoltán a hajrában megnyerte a derbit a Szombathelynek. A Mezei-Vill így nem jutott be a fináléba, ahogyan a DEAC sem.

A debreceniek Szentes Bíró Tamás révén a negyedik percben vezetést szereztek, a folytatásban azonban képtelenek voltak betalálni. A Csömör ellenben termelte a gólokat, 4–1-re verte Elek Gergő tanítványait.

A hölgyeknél a kuparanyra hajtó HTE 3–1-re győzte le az Astra-4IG-Kiskunfélegyházi Bulls csapatát. Félidőben még 1–0-ra a kiskunfélegyháziak vezettek, de a második játékrészben előbb Bokor Adrienn egyenlített, majd Kota Gabrielle és Pádár Anita is eredményes tudott lenni. A másik párharcot a Ricsilla 3–1-re elveszítette a Tolnával szemben.

Az elődöntők eredményei

Ricsilla Futsal-Brandmission–Artifex Tolna-Mözs 1-3 (0-0)
Astra-4IG-Kiskunfélegyházi Bulls–Hajdúböszörményi TE 1-3 (1-0)
Swietelsky Haladás VSE–MVFC-Berettyóújfalu 3-2 (2-2)
Debreceni Egyetemi AC–Rubeola FC Csömör 1-4 (1-2)

A vasárnapi program

Hajdúböszörményi TE–Brandmission-Artifex Tolna-Mözs, 16.00
Swietelsky Haladás–Rubeola Csömör, 19.30 (M4 Sport)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések