Sajátos helyszínen forgatta új klipjét az Emma Undressed.
A végét írom: új videóval jelentkezett az Emma Undressed zenekar. Nem szokványos környezetben készült az anyag.

– Az alapvető koncepció az volt, hogy a legutóbbi klipünkhöz képest valami könnyebbel jöjjünk ki, inkább egy imidzsklippel, de azért pár snitt erejéig tudjunk belecsempészni valami mélyebb mondanivalót is. A szöveghez kapcsolódóan jött helyszínötletnek a könyvtár és a mondanivaló: a világ kiüresedett, de a tudás felszabadíthat.

A helyszín az újkerti fiókkönyvtár volt, itt forgott az új mű, ami teljesen más, mint amivel eddig a 2014 szeptemberében Debrecenben alakult Emma Undressed előállt. 

A zenekar szerint stílusát egyébként leginkább a „csajénekes pop-metál” szavakkal lehet összefoglalni.

Már az első évükben szép sikereket értek el, 2015 tavaszán megjelent az első albumuk, nyáron megnyerték az EastFest fesztivál közönségszavazását, ősszel megjelent az első hivatalos klipjük, valamint megnyerték a megyei Pure Music by studio-iNside tehetségkutatót. 2016 februárjában új kislemez és klip érkezett, játszhattak a Leander Kills előzenekaraként és több fesztiválon is: FŐHE (Nyíregyháza), Liget Fesztivál (Szolnok), LeszFeszt (Kisvárda)...

2017 elején változás történt az énekesi poszton, majd a zenekar sikerrel indult és szerepelt a Dobbantó tehetségkutató fesztiválon, az Öröm a zene programban és az ÉTER Fesztiválon is. Korábbi sikereik jutalmaként játszhattak a Gödör Klubban, a Metal.hu online magazin megválasztotta a hét zenekarának a csapatot és közölt velük egy hosszabb interjút. Decemberben megnyerték a Police Fragrances által szervezett Rebel Yell tehetségkutató közönségdíját és zenélhettek a budapesti Robot klubban. 

A ma Zakar Szilvia (ének), Béres János (gitár), Balázs Ádám (basszusgitár) és Docsa Gábor (dobok) felállásban zenélő csapat klipjét nézzék meg itt!