Emlékesten csendülnek fel Cseh Tamás legszebb dalai

Für Anikó, Nagy-Kálózy Eszter, Udvaros Dorottya, Kálloy Molnár Péter, Nagy Dániel Viktor, Rudolf Péter és Szegezdi Róbert adják elő a dalokat.
2009-ben búcsúztunk Magyarország XX. századi krónikásától, Cseh Tamástól. A 2012-ben bemutatott Születtem Magyarországon című koncert méltó emlékezés volt az ikonikus előadóra. Hrutka Róbert sajátos hangszerelésével, neves színművészek előadásában hangoztak el a Bereményi Géza, Másik János, Novák János és Cseh Tamás által megírt dalok.

Az alkotók a Cseh Tamás-életmű legfontosabb dalait szeretnék visszahozni a közönségnek egy újragondolt műsorral és új fellépőkkel kiegészülve.

A produkció zenei vezetője, a dalok hangszerelője Hrutka Róbert. 

A legendás dalokat most Für Anikó, Nagy-Kálózy Eszter, Udvaros Dorottya, Kálloy Molnár Péter, Nagy Dániel Viktor, Rudolf Péter és Szegezdi Róbert adja elő. 

Azoknak, akik szerették és szeretik Cseh Tamást, azoknak, akik rajonganak Bereményi Géza egyszer húsbavágó, máskor "aha-élményt" nyújtó felemelő verseiért, írásaiért, és azoknak, akik most ismerkednek ezzel a mély értékeket hordozó zenei és szövegvilággal. Az eseményen április 16-án, hétfőn 19 órától vehetünk részt a Kölcsey Központban.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések