Erste Liga – MAC-Brassó és DVTK-Csíkszereda az elődöntőben

A MAC Budapest a román Corona Brasov együttesével találkozik a jégkorong Erste Liga elődöntőjében, míg a címvédő DVTK Jegesmedvék csapata a Csíkszeredával küzd a fináléba jutásért.
A magyar szövetség (MJSZ) honlapjának beszámolója szerint a középszakaszt megnyerő fővárosi együttes dönthetett arról, hogy melyik ágon megy tovább és melyik nap játszik. Így szerdán és csütörtökön a Tüskecsarnokban kezdik meg az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharcot a csapatok, majd vasárnap és egy nappal később Brassóban mérkőznek.

A címvédő DVTK Jegesmedvék pénteken és szombaton fogadja Miskolcon a Csíkszeredát, majd március 13-án és 14-én találkoznak újra Székelyföldön.

“Minden kétséget kizárólag kiváló formában vannak az új vezetőedző érkezése óta, de bízunk abban, hogy az utóbbi három meccsen mutatott szellemben játszva, egy-egy taktikai változást eszközölve hatékonyan tudunk jégkorongozni ellenük” – indokolta döntésüket a MAC vezetőedzője, Majoross Gergely.

“Számítottunk erre a választásra, az utóbbi napokban már erre is készültünk” – fogalmazott Nagy Ádám, a DVTK csapatmenedzsere. “Nem gondoljuk, hogy könnyű lesz a párharc, remek csapat a Csíkszereda. A hétvégi hazai meccseknek köszönhetően bízunk benne, hogy teltház lesz minden miskolci mérkőzésen is.”

Az elődöntő mérkőzéseiből az M4 Sport csütörtökön, illetve március 16-án és 21-én tervez közvetítést.

Erste Liga elődöntő
2018. március 9., péntek (Miskolc)
18:30 DVTK Jegesmedvék – SC Csíkszereda

2018. március 10., szombat (Miskolc)
18:30 DVTK Jegesmedvék – SC Csíkszereda

2018. március 13., kedd (Csíkszereda)
19:00 SC Csíkszereda – DVTK jegesmedvék

2018. március 14., szerda (Csíkszereda)
19:00 SC Csíkszereda – DVTK jegesmedvék

amennyiben szükséges:

2018. március 17., szombat (Miskolc)
DVTK Jegesmedvék – SC Csíkszereda

2018. március 19., hétfő (Csíkszereda)
SC Csíkszereda – DVTK jegesmedvék

2018. március 21., szerda (Miskolc)
DVTK Jegesmedvék – SC Csíkszereda

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések