Ez a betörő elásta a lopott dolgokat

A hosszúpályi rendőrök elfogták és bűnügyi őrizetbe vették azt a 23 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint négy családi házba tört be.
Egy nő tett bejelentést a rendőrségre 2018. február 27-én 20 óra körül arról, hogy sárándi ingatlanjába betörtek és készpénzt, valamint ékszereket loptak el. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol széleskörű adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható R. Dávidot. A hosszúpályi rendőrök a 23 éves férfit otthonában elfogták, majd előállították a rendőrőrsre. A nyomozók a gyanúsítottat kihallgatták, majd bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet a Debreceni Járásbíróság 2018. március 10-én elrendelt.

A nyomozás adatai szerint R. Dávid több hasonló bűncselekménnyel is kapcsolatba hozható. A férfi összesen négy családi házba tört be, amelyekből készpénzt és értéktárgyakat lopott el. A gyanúsított az egyik betörést követően egy közeli erdőben elásta az eltulajdonított tárgyakat, amelyeket a rendőrök megtaláltak és visszaadtak a sértettnek.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság a sárándi lakossal szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések