Halálos baleset és álló villamosok Debrecenben

A szélsőséges időjárási körülmények között egy tragikus baleset is történt: a Monostorpályi úton 19 óra előtt nem sokkal elütöttek egy, az úttesten szabálytalanul áthaladó gyalogost. Az 52 éves helyi nő a baleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette – olvasható a megyei rendőr-főkapitányság közleményében.
Nem ez volt azonban az egyetlen baleset szombat este a megyében. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint Hajdúdorog és Hajdúnánás között két személyautó ütközött össze az esti órákban. Az elsődleges információk szerint két ember sérült meg a karambolban.

A 33-as főút hortobágyi szakaszán egy zöldséget szállító kamion sodródott le az útról, és hajtott árokba 21 óra körül. A helyszíni munkálatok idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. Ebben a balesetben nem sérült meg senki.

A rendkívüli időjárási körülmények miatt a debreceni villamosközlekedés is akadozik. Az 1-es és 2-es vonalon villamospótló autóbuszok szállítják az utasokat a Nagyállomás – Petőfi tér – Piac utca – Kossuth utca – Burgundia utca – Rákóczi utca vonalon, majd tovább a villamosvonalak mentén közlekednek.

A DKV esti közlése szerint a Móricz Zsigmond úton fa dőlt az elektromos vezetékre, amely leszakadt, ezért a 10/10A/10Y-os autóbuszok csak a Gyógyszergyár nevű megállóig jártak.

A jeges, havas utak miatt egész Debrecenben lelassult a közlekedés, ezért a buszok és a trolik menetidejében is késésekre kell készülni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések