Kövér László: a rendszerváltás óta nem volt ilyen gyenge ellenzéke a Fidesznek – videóval

Az április 8-i országgyűlési választások nemcsak Magyarország, hanem egész Európa sorsáról döntenek. Erről beszélt szerdán Kövér László Debrecenben. Az Országgyűlés elnöke késő délután a Kölcsey Központban tartott teltházas fórumot - írja a dehir.hu.
Teljesen megtelt a Kölcsey Központ egyik terme a fórumra. Az érdeklődőket Pósán László köszöntötte. Az országgyűlési képviselő arról beszélt, a mostani választás más lesz mint az eddigiek, mivel nem az országon belüli, hanem az azon kívüli politikai erők tűnnek valódi ellenfélnek. 

- Ez nemcsak négy évre fog szólni, hanem sokkal hosszabb kihatásai lesznek. Arra kértük Kövér Lászlót, aki a Fidesz választmányának elnöke, egyben a magyar országgyűlés elnöke, hogy ossza meg velünk gondolatait - mondta Pósán László országgyűlési képviselő.
Ezt követően Kövér László, az Országgyűlés elnöke beszédében úgy fogalmazott: ilyen gyenge ellenzéke még nem volt a Fidesznek a rendszerváltás óta, mivel program nélkül próbálnak szövetkezni a kormánypárt ellen. Hangsúlyozta: a migránsválság azzal fenyeget, hogy nemcsak az elmúlt nyolc év munkájának az eredményét veszíthetik el a magyarok, hanem a saját hazájukat is. 

- Ha ez a választás Magyarországon balul üt ki, vagyis hogy egy bábkormány kerül a mostani helyére, amelyik nemhogy lábhoz tett fegyverként fogja végrehajtani az összes diktátumát az Európai Bizottságnak meg a Soros-féle hálózatnak, akkor tulajdonképpen ez a kedvezőnek látszó folyamat is a visszájára fordulhat, tehát ebben az értelemben a magyar választás nemcsak arról szól, hogy Magyarország Magyarország maradhat-e, hanem Európa jövőjéről is - hangsúlyozta Kövér László.
A házelnök kijelentette: Magyarország a Visegrádi négyekkel együtt megkerülhetetlen tényezővé vált az európai politikában. Ennek jele az is, hogy nemrég Ausztriában és Olaszországban is bevándorlóellenes kormány alakult.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések