Lenyűgözte a város a Debrecenben forgató nigériai énekest

A Lankusa művésznéven futó énekes egy magyar barátja ösztönzésére látogatott el a cívisvárosba.
A tavaly nyári Búzadara-hisztéria után újabb afrikai tehetség tűnt fel Debrecenben.

Tavaly nyáron szinte futótűzként terjedt a hazai online térben két afrikai fiatal szerzeménye, akik dalba öntötték a búzadarához fűződő sajátos viszonyukat. A Dubem K és Tboy, a Debreceni Egyetemen tanuló nigériai diákok slágeréhez készült klipet már több mint 1 millió 320 ezren nézték meg a YouTube-on. Dubem K később a Gulyásról énekelt, legutóbbi klipje pedig az ellopott kajájáról szól.

Most egy újabb nigériai énekes forgatott videoklipet a cívisvárosban: a jelenleg Svédországban tevékenykedő Lankusa tavaly járt először hazánkban, Budapesten, idén februárban pedig – egy magyar barátja ösztönzésére – Debrecenbe is ellátogatott.

A videoklipben Debrecen utcái mellett a Nagyerdei Park és a Nagyerdei Stadion is látható, ahol egyébként – a búzadarás srácok klipjében is feltűnő – TeamGravity tagjai táncolnak.


A Dehir.hu megkeresésére Lankusa elmondta: „Nagyon imádtam Debrecent, lenyűgöző az egész város. Legjobban a Nagyerdő és a stadion tetszett, ahol forgattunk is.”

A nigériai énekes szerint a debreceniek nagyon kedvesek, megtanították néhány magyar szóra is, mint például a „szia”, a „viszlát” vagy a „köszönöm”, a debreceni lányokat pedig „rendkívül gyönyörűnek” tartja.

Lankusának olyannyira megtetszett a cívisváros, hogy hamarosan visszatér egy újabb klipet forgatni.

VIA

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések