2018 harmadik negyedévében nyitja meg debreceni kávézóját a világ legnagyobb kávéházlánca. Tizenöt munkahelyet teremtenek.
Amint arról a Dehir.hu elsőként beszámolt, debreceni munkavégzéssel keresi új munkatársait a Starbucks, ebből arra következtettünk, hogy a világ legnagyobb kávéházlánca Debrecenben nyitja meg újabb kávézóját.

A Starbuck kérdésünkre ezt most erősítette meg, s azt is elárulták, hogy a közel 200 négyzetméteres kávézóban tizenöt munkatárssal szolgálják majd ki az ügyfeleket.

A cívisvárost a márka közép-európai vezetése a pezsgő egyetemi élet és a folyamatos kulturális és üzleti fejlődés miatt választotta célpontjának – közölték.

Azt egyelőre nem tudni, hol lesz a debreceni kávézó, de azt megtudtuk, hogy terveik szerint 2018 harmadik negyedévében nyitnak.

A kiválasztott kollégák először a Starbucks saját baristaképzésén vesznek részt, hogy a nyitáskor megfelelő tudással és felkészülten várják majd a vendégeket.

A kávézó a jól megszokott Starbucks-hangulatot idézi majd, kényelmes bútorokkal és meleg földszínekkel, hozzájárulva a vendégek nyugodt kikapcsolódásához akár több órán keresztül. A lakó- és a munkahely mellett a Starbucks Debrecenben is a kávéimádók úgynevezett „harmadik helyévé” szeretne válni, állandó helyszínt teremtve a kávé élvezetének, a közös tanulásoknak, az üzleti és baráti találkozóknak.

A 18 fővárosi és egy budaörsi egység után tavaly decemberben Szegeden nyitotta meg huszadik magyarországi kávézóját a Starbucks. A világ legnagyobb kávéházláncának területi vezetője akkor azt mondta, a közeljövőben újabb vidéki városokban is nyitnak majd Starbucksot, de a helyszíneket akkor még nem árulta el.

Az első Starbucks üzletet egyébként Seattle-ben nyitották 1971-ben, a cég mára a világ 75 országában van jelen, s 27 ezernél is több kávézójuk van. A Starbucksnak világszerte több mint 250 ezer alkalmazottja van.