Női röplabda NB II: három játszmás Eötvös-siker a DEAC ellen

A bajnokság utolsó két mérkőzésének eredményétől függetlenül ezüstérmet szerzett a DSZC-Eötvös DSE.
Az elmúlt hétvégén a már bajnok DVTK ellen diadalmaskodó DSZC-Eötvös DSE NB II-es női röplabda-csapata szombaton délután a városi riválist fogadta és az előző két egymás elleni találkozóhoz hasonlóan most is három sima játszmában győzött. A DEAC a mérkőzés alatt összesen 14 saját pontot szerzett, a különbség mértékét a hazai játékosok figyelmének ingadozása befolyásolta. 

DSZC-Eötvös DSE – DEAC 3:0 (11,10,13)

Eötvös DSE: Kiss Viktória, Fehér Anna Ditta, Bánfi Lili, Vojth Ildikó, Barnucz Gréta, Miholecz Melitta - csere: Harmati Andrea, Kovács-Miskolczi Noémi. - Edző: Szombathy András. 
DEAC: Péteri Vanda, Gégény Flóra Enikő, Szabó Csenge, Borók Orsolya, Tóth Kitti, Papp Lotti - csere: Bardócz Brigitta (libero), Rostás Réka, Borók Orsolya. - Edző: Kuszkó Zsolt.

Ezzel a győzelemmel biztossá vált, hogy a bajnokság utolsó két mérkőzésének eredményétől függetlenül az idei pontvadászatban ezüstérmet szerez a DSZC-Eötvös DSE, amely a második legjobb eredmény az egyesület fennállása óta. A DEAC maradt az utolsó helyen. 

Az „eötvösös” hölgyek a szezon utolsó hazai mérkőzését március 24-én, szombaton 15 órakor kezdik a közvetlenül mögöttük álló Hercules SE ellen a DSZC Beregszászi Pál Szakközépiskolájában (Jerikó u. 17.).  

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések