Új könyvet írt a nemzetközi hírű debreceni professzor

Akit a Nagy Víz elsodort: nagyszabású kötetbemutató helyszíne lesz a klinika.
Nagyon sokan ismerik Csiba László professzort, aki az Idegsebészeti Klinika igazgatója volt 25 éven át. A nemzetközi hírű strokekutató nem csupán az orvostudomány világában mozog otthonosan.

Akit a Nagy Víz elsodort: e címen jelenik meg új novelláskönyve, melynek kötetbemutató felolvasószínházi estjét április 4-én 16.30-tól az In Vitro Diagnosztikai Tömb előadótermében (a debreceni klinika telepen, az I. számú Belklinika és az Elméleti Tömb melletti új épületben) tartják.

A rendezvény házigazdája Cserép Zsuzsanna lesz. Az eseményen köszöntőt mond Rácz István egyetemi tanár, az MTA DAB Klub elnöke. A kötetet bemutatja és a szerzővel Szirák Péter egyetemi tanár, József Attila-díjas irodalomtörténész, az Alföld folyóirat főszerkesztője beszélget.

Közreműködik: Csikos Sándor Jászai Mari-díjas, érdemes és kiváló művész, Diószeghy Iván színművész, Hajdú Péter színművész, Kókai Gabriella előadóművész, valamint a Debreceni Színjátszó Stúdió tagjai: Vlajk Mária, Ékes Zsófia, Eperjesi Anikó, Lisztes Kata, Tóth Kálmán, Wesser László, Erdei Péter, Péntek Petra, Csáki Benedek (blokflöte, furulya, keyboard) és Wesser Patrik (ütőhangszerek).

A háttérfotókat készítette Várvölgyi Tünde készítette, az estet Pinczés István Jászai Mari-díjas szerkesztette és rendezte.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések