Valójában politikai lejáratási kísérlet: támadás Kósa ellen

Az első híradás óta egyre több olyan fejleményre derül fény, amely azt mutatja, hogy több embernek áll útjában Kósa Lajos. Kemény támadások középpontjába került a miniszter – írja a Dehir.hu.
Hecckampány, politikai karaktergyilkosság – a legújabb hírek alapján nem sokat téved az, aki így vélekedett a csengeri Szabóné és Kósa Lajos állítólagos közös üzletéről szóló cikkek tartalmáról. Kósa álláspontja az első pillanattól az, hogy szélhámosságról van szó, s egy fillérnyi pénzmozgás sem történt sem az ő, sem családtagja közreműködésével.

A legfrissebb fejlemény a históriában az, hogy nyilatkozott a Blikknek a csengeri Szabóné. A magát továbbra is milliárdos vagyonnal rendelkező személynek beállító asszony azt mondta: pénzt soha nem adott Kósának, ráadásul Kósa jó ideje nincs kapcsolatban vele.

Kisebbfajta szenzációnak számít az a hír, miszerint Helmeczy László közismert ügyvéd intézi Szabóné ügyeit. Helmeczy a szakmai pályaíve mellett kacskaringós politikai utat jár be. Kacérkodott a Fidesszel, majd büntető ügyben képviselte a szocialista Juhász Ferencet, feltűnt Bajnai Gordon volt baloldali miniszterelnök oldalán is.

Talán már nem is meglepetés, hogy Helmeczy napjainkban a DK jelöltjeként indul a parlamenti választásokon. Ha valakiknek előnyös egy fideszes miniszter lejáratása, akkor azok a szocialisták és a Gyurcsány vezette DK. Szinte magától értetődőnek számít, hogy a Simicska Lajos kezében lévő orgánumok igen szorgalmasok a botrány gerjesztésében.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések