Pályázaton kap új logót a Debreceni Értéktár Bizottság

A Debreceni Értéktár Bizottság, valamint a Debreceni Művelődési Központ logótervező pályázatot hirdet az értéktár tevékenységét szimbolizáló jelkép megalkotására. A győztes pályamű az értéktár valamennyi megjelenési alkalmán és kiadványán kötelező arculati elem lesz.
A pályázaton festészet vagy grafika művészeti ágban lehet részt venni. Bárki jelentkezhet rá, előképzettségtől és foglalkozástól függetlenül. Az alkotás készülhet egyénileg, vagy csapatmunkában is. Egy pályázó (csoport) két művel jelentkezhet – olvasható a Debreceni Művelődési Központ közleményében.

Pályázati kategóriák:
  • 1. Amatőr fiatal (16-25 éves) egyéni vagy csoportos formában
  • 2. Amatőr felnőtt (25 éves kortól ) egyéni vagy csoportos formában
  • 3. Hivatásos képző- és/vagy iparművész egyéni vagy csoportos formában


Nyeremények:
  • I. díj 100 000 forint pénzjutalom
  • II. díj 50 000 forint pénzjutalom
  • III. díj 30 000 forint pénzjutalom


Pályázati feltételek:

Pályázni és képet feltölteni kizárólag JPG és JPEG (Joint Photographic Experts Group) formátumú képpel lehet. A képtömörítési minőség 100% ajánlott. A maximális fájlméret 5 Mbyte. (Nagyobb fájlméret esetén javasoljuk a felbontás és/vagy a tömörítés arányának módosítását.) A kész pályázatokról készült képeket a matrai.andrea@debrecenimuvkozpont.hu e-mail címre várják.

A pályaművek beérkezésének határideje: 2018. augusztus 20. A fenti dátum után beérkezett pályaműveket nem tudják befogadni.

A pályamű benyújtásával a pályázó vállalja, hogy a kiírók a művet külön díjazás nélkül felhasználhatják a pályázattal kapcsolatos kommunikációjuk során (online, print, stb.).

A nyertes pályázat a továbbiakban felhasználásra kerül a Debreceni Értéktár által kiadott összes kommunikációs felületen (outdoor-felületek, nyomtatott anyagok, social média felületek stb.).

Értékelés és díjazás:

A beérkezett pályaműveket a zsűri 15 napon belül értékeli. A zsűri döntése ellen fellebbezés nem lehetséges.

A zsűri tagjai: A Debreceni Értéktár Bizottság elnöke és tagjai – Dr. Mazsu János bizottsági elnök; Dr. Kovács Béla Lóránt, a Méliusz Juhász Péter Könyvtár igazgatója; Dr. Angi János, a Déri Múzeum igazgatója; Dr. Gáborjáni Szabó Botond, a Református Kollégium és Könyvtár igazgatója; Jantyik Zsolt, a Debreceni Művelődési Központ igazgatója.

Eredményhirdetés:

2018. szeptember 5-én hirdetnek eredményt. A nyerteseket e-mailben értesítjük.

További információ kérhető a 30/618-9767-es telefonszámon, illetve a matrai.andrea@debrecenimuvkozpont.hu e-mail címen kérhetők.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések