Visszaadták az ellopott kerékpárt

A hajdúböszörményi rendőrök bíróság elé állítást javasolnak a helyi férfi ellen.
Egy hajdúböszörményi lakos tett bejelentést a rendőrségre, miszerint 2018. április 14-én este a háza udvaráról ellopták a kerékpárját. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést végeztek, majd a beszerzett információk alapján azonosították a feltételezett elkövetőt, akit 2018. április 16-án elfogtak és előállítottak a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányságra.

A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a 25 éves férfit majd bűnügyi őrizetbe vették. A Bűnügyi Osztály munkatársai N. Ferencet további két bűncselekménnyel is gyanúsítják. A hajdúböszörményi lakos a gyanú szerint 2018. március 6-án munkahelyéről egy pénztárcát lopott el, amelyben több százezer forint készpénz volt, továbbá 2018. március 26-án éjszaka egy parkoló gépkocsiból mobiltelefont és pénztárcát tulajdonított el. A gyanúsított kihallgatása során elismerte a bűncselekmények elkövetését, a tőle lefoglalt kerékpárt a rendőrök visszaadták a sértettnek.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az N. Ferenccel szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást 2018. április 18-án befejezte és az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte a járási ügyészség részére.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések