A Látóképi Tófürdő az idei szezonban is megnyitja kapuit

Az üzemeltető úgy döntött, a lakossági igényeket figyelembe véve megnyitják a vendégek előtt a népszerű strandot.
Nem nyit ki idén a Látóképi Tófürdő, a debreceniek által Macsi Balcsinak nevezett strand. Néhány napja ilyen sajtóhírek láttak napvilágot. A témához a politika is hozzászólt: a Jobbik azt javasolta, az önkormányzat vegye át az üzemeltetést. A Fidesz szerint viszont egy nem városi tulajdonú strandot városi pénzből korszerűsíteni szürreális ötlet. A Macsi Balcsit ugyanis a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. üzemelteti.

Mi nem maradtunk meg a találgatásoknál: a Médiacentrum Debrecen újságírói megkeresték az üzemeltetőt, a szolnoki székhelyű Tiszamenti Regionális Vízműveket, ők e hét elejére ígértek tájékoztatást az ügyben.

Nos, a válasz megérkezett!

Jó hír a strandolásra vágyóknak, hogy a  Látóképi  Tófürdő  az  idei  szezonban  is megnyitja kapuit!

Mint a  Tiszamenti  Regionális  Vízművek  Zrt.  közleményében olvasható, a cég "a  mindennapok  során  a  környezetvédelmi  és gazdaságossági szempontokat is szem előtt tartva törekszik a fogyasztói elégedettség elérésére. Ezért a lakossági igényeket figyelembe véve társaságunk úgy határozott, hogy a 2018-as szezonban is megnyitjuk a vendégek előtt a Látóképi Tófürdőt.  

Szakembereink  az  elmúlt  napokban  folyamatosan  azon  dolgoztak,  hogy  a  szükséges  fejlesztések elkészüljenek,  beszerezzék  és  beüzemeljék  a  biztonságos  üzemeltetéshez  szükséges  eszközöket, berendezéseket.  A  területrendezéssel  elkészültünk,  a  tó  medrének  feltöltése  megtörtént.  Az üzemeltetéshez  szükséges  engedélyek  és  vízvizsgálati  eredmények  birtokában  –  várhatóan  ezen  a hétvégén – megnyitjuk a Látóképi Tófürdő kapuit."  

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések