Autólopás miatt fogtak el egy 19 évest Debrecenben

A gyanú szerint két járművet is eltulajdonított a fiatal férfi. 
A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába 2018. július 19-én 18 óra 30 perc körül egy nő tett bejelentést arról, hogy ismeretlen személy ellopta a gépkocsiját, amely egy garázsban, nyitott állapotban parkolt.

A nyomozók az adatgyűjtés és tanúkutatás során beszerzett információk alapján azonosították a feltételezett elkövetőt, egy 19 éves férfit, valamint Debrecen-Józsán megtalálták az eltulajdonított gépkocsit.

A Készenléti Rendőrség járőrei 2018. július 20-án 13 óra körül Debrecenben, a Füredi úton elfogták B. Balázst, aki akkor egy másik olyan gépkocsival közlekedett, amelyet Debrecen-Józsáról, a tulajdonos engedélye nélkül hozott el.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály nyomozói a helyi lakost kétrendbeli jármű önkényes elvétele bűntett és kétrendbeli lopás vétség miatt hallgatták ki gyanúsítottként.
A megalapozott gyanú szerint a 19 éves férfi 2018. júliusában a két gépkocsin kívül egy családi ház udvarán parkoló személygépkocsi motorteréből eltulajdonította az akkumulátort, valamint egy Böszörményi úti társasház mélygarázsából egy női kerékpárt lopott el, amelyet szétszedett állapotban egy másik mélygarázsban hagyott.
B. Balázs kihallgatásán beismerő vallomást tett, a bűncselekmények elkövetését elismerte, vele szemben a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály folytatja az eljárást.

Forrás: police.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések