Bayer Zsolt nagyon durván kiosztotta a hajdú-bihari MSZP-st – videóval

Bangóné Borbély Ildikó szerint a Fidesz sunnyog, mint Csernobil idején. No, ezzel nagyon felhúzta a Fidesz-alapító publicistát.
Mint ismert, Bangóné Borbély Ildikó hajdú-bihari MSZP-s képviselő a parlamentben kérdezte Rétvári Bence államtitkárt a gyógyszerproblémákról, például a rákkeltő vérnyomáscsökkentőkről. Az államtitkári válasz után Bangóné azt mondta Rétvárinak, hogy „ebben az ügyben önök ugyanúgy sunyítanak, és lapítanak, mint annak idején a csernobili katasztrófa idején".

A Fidesz-KDNP később bocsánatkérésre szólította fel Bangóné Borbély Ildikót, mondván Fidesz-KDNP-nek Csernobilhoz semmi köze nem volt. Sőt, annak idején az MSZP elődpártja, az MSZMP és a többi kommunista párt agyonhallgatta a csernobili atomkatasztrófát, aminek következtében sok tízezer, százezer ember sérült meg, betegedett meg, vagy hunyt el.


Bangóné Borbély Ildikó szavaira blogjában reagált Bayer Zsolt újságíró, publicista, a Fidesz egyik alapítója, s meglehetősen erős, sőt trágár szavakkal osztja ki a képviselőt, nem egyszer „gazembernek” nevezve őt.
„A csernobili katasztrófa idején, 1986-ban jómagam például első éves voltam az ELTE Tfk-n. Abból a bizonyos harminchétből, akik a Fideszt alapítottuk, a többiek is főiskolára, egyetemre jártak, és azt hiszem, még egyikünknek sem volt elképzelése arról, hogy Bangóné ki…ott elvtársait valaha is el lehet majd takarítani az ország éléről”
– írja Bayer, aki nem használ kipontozást.

„Emberek életét tették kockára a ki…ott  elvtársaid, érted, Bangóné, és akkor most bemész a Parlamentbe, és beböfögöd, hogy mi (Fidesz és kormány) sunnyogtunk annak idején Csernobil ügyében? Szemét, becstelen, mocskos gazember vagy, Bangóné. Takarodj a közéletből és fogd be a pofádat örökre!” – zárja sorait a publicista.

Az MSZP-s képviselő egyelőre nem kért bocsánatot szavaiért.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések