Debrecenben próbált ellopni egy autót egy bocskaikerti férfi, kemény zsaruk mentek érte

A 23 éves L. Márk lefeszítette a gyújtáskapcsoló alatt található burkolatot, és megpróbálta elvinni az autót. Már dutyiban ül.
Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre még május 14-én arról, hogy Debrecenben, a Raktár utcán lévő Suzuki típusú személygépkocsiját feltörték. A bejelentést követően a rendőrök a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, egy bocskaikerti lakost.

L. Márkot a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársai július 16-án otthonában elfogták, majd előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amelyet a Debreceni Járásbíróság tegnap elrendelt.

A megalapozott gyanú szerint a 23 éves férfi a személygépkocsi ajtaját kifeszítette, majd a gépjármű utastérben, a gyújtáskapcsoló alatt található műanyag burkolatot lefeszítette, és megpróbálta elvinni az autót.

A Debreceni Rendőrkapitányság a gyanúsítottal szemben lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a büntetőeljárást.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések