Leendő apósa verte össze a debreceni együttes frontemberét

Úgy megrugdosta a kerozinos Axelt az apósjelölt, hogy az énekesnek azóta is sajog a combja.
Családi viszály szenvedő alanya lett a Kerozin frontembere. Kovács Axelre magából kikelve rátámadt a barátnője apja, aki egy ismert helyi művész.
„Hajnalban értem haza egy fellépésről, és a barátnőm hívására ébredtem kora délután. Zaklatott volt, azt mondta: Gyere értem, de ne szállj ki a kocsiból, mert az apám meg fog verni – idézte a történteket Kovács Axel.
Hasonló fenyegetések korábban is elhangzottak, mert a szülők nem nézik jó szemmel a kapcsolatunkat, a hőség miatt viszont nyitott kocsiajtóval vártam a szerelmemet, a lábamat is kilógattam. Hirtelen ott termett az apja, aki rányomta az ajtót a lábamra, majd próbált kirángatni, közben folyamatosan ütlegelt.”
„Tudtam, nem üthetek vissza, de azt sem akartam, hogy megverjen. Alacsonyabb nálam, így a fejemet célzó ütések elől elhajoltam, de a combom most is sajog a rúgásaitól és a hasam is fáj, akkora gyomrost kaptam” – idézte fel a Blikknek Axel, aki a szomszédos cukrászában talált menedéket.
„Kértem az egyik felszolgálót, hívjon rendőrt, de azt hitte, viccelek. Aztán a művész úr is bejött, de ott csak fenyegetőzött: »Megöllek, te rohadék! Szétverem a fejed, csak gyere ki innen!« Hívtam a zsarukat, akik a száz méterre lévő kapitányságról percek alatt ott voltak” – mesélte a debreceni együttes frontembere, hozzátéve: barátnője majdnem az egész esetet lefilmezte a telefonjával. „Így akarta az apját megfékezni, mondta is neki, »indítom a videót«, de a művész úr teljesen begőzölt. A felvételt a rendőrök is megnézték, nekem adtak igazat, de nem tettem feljelentést. Nem akarok szembesítésre járni, a barátnőmet megviselte, hogy az apját így látta”
– tette hozzá Axel.

A féltékeny édesapa nem kívánt semmit hozzáfűzni a történethez.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések