Hetedik alkalommal rendezik meg Esztár községeben ezt a különleges és családias hangulatú, nagyon kulturált gasztronómiai élmény-eseményt, ahol 7 fesztiválhelyszínen 30 fellépő, 50 kiállító, közel 100 főzőcsapat és több mint 200 szervező garantálja az elmaradhatatlan és komplex lecsóélményt!
A Lecsófesztivál látogatottsága évről-évre növekszik! A hatodik lecsófesztiválon több mint 18.000 látogató volt kíváncsi a programokra. Főleg családok és jól szituált 18 év feletti párok látogatták a fesztivált, és vitték jóhírét a rendezvénynek!

Immár hetedik alkalommal töltik meg a lecsós üstöt, és ez lesz az első alkalom, hogy három napos lesz a fesztivál. Idén is sok programmal készülnek, még több helyszínül lesz, még több látnivaló biztosítja a lecsóélményt. Idén sem maradhat el a gigalecsó Benke Laci bácsival, a főzőverseny és a fellépők sora, valamint a számtalan kísérő program.

Napijegy: 1000 Ft/fő, 6 év alattiaknak Ingyenes! 

Az 1000 Ft-os belépőjegy igazából jelképes hozzájárulás minden látogató részéről, hiszen egy rendkívül sokszínű, fergeteges forgatagba csöppenhet idén is, ahol mindenki talál érdekes látnivalót, elfoglaltságot és valódi fesztivál élményt. Ne feledjük, hogy idén is lesz gigalecsó, amiért idén sem kérnek pénzt, de lehetőséget biztosítanak arra, hogy az ételért cserébe adományt ajánlhasson fel bárki, amit természetesen ebben az évben is teljes egészében jótékony célra fordítanak! 

Mindenkit szeretettel várnak a VII. Esztári Lecsófesztiválon!