Ezek mellett a Fényes udvarban is akadt tennivalójuk a hajdú-bihari tűzoltóknak. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.
Tetejére borult egy személygépkocsi tegnap a 354-es főúton Bocskaikert közelében, tegnap hajnalban. A debreceni hivatásos tűzoltók a járművet átvizsgálták, majd feszültségmentesítették. Az autóban utazó egy embert a mentőszolgálat kórházba szállította.

Árokba hajtott egy kisteherautó tegnap délelőtt a 4-es számú főúton Ebes közelében. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók a sérült járművet átvizsgálták, majd elvégezték a feszültségmentesítését, valamint megtámasztották a borulás megakadályozása érdekében. A teherautóban csak a sofőr utazott, aki a katasztrófavédelem információi szerint nem sérült meg. A beavatkozás félpályás útzár mellett zajlott.

Meglazult egy üvegtábla egy társasház tizedik emeletén, tegnap kora délután a Fényes udvarban. Az üvegtábla a gyalogosforgalmat is veszélyeztette. A debreceni hivatásos tűzoltók emelőn keresztül, kéziszerszámok segítségével távolították a veszélyes üveget. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Tarló égett tegnap tegnap késő délután Püspökladány közelében. A püspökladányi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal eloltották a tüzet.

Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság