A DVSC labdarúgócsapata augusztus 4-én, szombaton 18 órától ismét hazai pályán szerepel. Ezúttal a Diósgyőr csapata érkezik a Nagyerdei Stadionba az OTP Bank Liga 3. fordulójában. 
A miskolci alakulatnak nem kezdődött fényesen az új szezon, az első fordulóban 4-1-re kikapott a Fraditól, legutóbb pedig 2-2-es döntetlent ért el a felcsútiakkal szemben.

A Loki jól kezdte a bajnokságot, az első fordulóban 1-0-s győzelmet aratott a Puskás Akadémia otthonában, majd 1-1-es döntetlent játszott a Mezőkövesd csapatával a Nagyerdei Stadionban.

Az összecsapásra már megvásárolhatók a belépők elővételben online a Nagyerdei Stadion weboldalán, illetve személyesen a Loki Shopban.

Szombaton a stadion kapui 17 órakor nyitnak, így a szurkolóknak a sorban állás elkerülése végett érdemes időben megvásárolni belépőiket.

A jelentős kedvezmények miatt még mindig érdemesebb DVSC éves szurkolói bérletet vásárolni. A bérletárusítás a szombati Diósgyőr elleni hazai bajnoki összecsapásig tart. (Minden fontos információ a bérletárusításról a www.dvsc.hu és a www.nagyerdeistadion.hu weboldalakon található.)

DVSC