2018. augusztus 5-én (Vasárnap) 17:00 órai kezdettel a Hajdúszoboszlói SE (Sport Egyesület) valamint a Hajdúnánási FK (Futball Klub) csapatai csapnak össze Hajdúszoboszlón, a Sport utca 14 szám alatt található futballpályán a Magyar Kupa Labdarúgó Mérkőzés keretében.
A mérkőzésre a belépés ingyenes.

A Hajdúszoboszlói SE csapata legutóbb Érmihályfalván játszott döntetlen edzőmérkőzést. Ennek a mérkőzésnek a konklúzióját levonva elmondhatjuk, hogy a Hajdúszoboszlói SE csapatának a helyzetkihasználáson van mit javítani.

Habár a hajdúszoboszlói csapat jól játszott a Cimbalmos Zoltán által szerzett egy gól mégsem bizonyult elégségesnek Érmihályfalva csapatának legyőzésére.

A meccset követően Erdei István a következőket nyilatkozta lapunknak:
 Lejátszottuk harmadik edzőmérkőzésünket  Érmihályfalván.  Ellenfelünk a rájuk jellemző agresszív futballt játszották. Ők szerezték meg a vezetést, de sikerült ki egyenlíteni egy szép támadás végén. Onnantól kezdve nyomás alatt tartottuk őket, de csak helyzeteket sikerült kialakítani.
A hajdúszoboszlói csapat augusztus 13-án Nyíradonnyal, 19-én a Kabai Meteorital, 26-án pedig Monostorpályival csap össze. 

A csapat számára szeptember sem mutatkozik unalmasnak hiszen 2-án Derecske, 9-én Sárrétudvari, 16-án Berettyóújfalu, 24-én Hosszúpályi és 30-án pedig a Hajdúhadházi ellenfelekkel kell megküzdeni.