A Wizz Air ma bejelentette budapesti és debreceni járatainak 2019. évi nyári menetrendjét.
A 2019. április 1-én kezdődő nyári szezonra jelenleg csak a WIZZ Discount Club tagjai foglalhatnak jegyeket, október 12-től pedig minden utas számára megnyílik a foglalás.

2018 első nyolc hónapjában a Wizz Air több mint 3 400 000 utast szállított alacsony viteldíjas magyarországi járatain, ami 17 százalékkal több, mint az előző év hasonló időszakában. Megerősítve hazai elkötelezettségét, a légitársaság két új repülőgéppel bővítette budapesti bázisát, decemberben újabb Airbus A320 típusú repülőgéppel növeli debreceni flottáját, és 12 izgalmas új útvonalat indít magyarországi hálózatából, mint Stavanger, Athén, Bázel, Eilat és Doncaster Sheffield Budapestről, továbbá Doncaster Sheffield, Dortmund, Barcelona, Bázel, Lárnaka, Palma de Mallorca és Málta Debrecenből.

A Wizz Air hat éve van jelen debreceni repülőtéren, ez idő alatt több mint egymillió utasuk volt az itteni járatoknak. Jelenleg Londonba, Tel-Avivba, Párizsba, Milánóba, Moszkvába, Eindhovenbe és Malmőbe repülhetünk a Wiz Airrel Debrecenből. A légitársaság december közepétől Dortmundba, Bázelbe, Doncaster/Sheffieldbe és Barcelonába, jövő év március végével pedig Lárnakára, Palma de Mallorcára és Máltára is közlekedtet menetrend szerinti járatokat.