Mostantól Bekő Balázs irányítja a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő csapatát. A tréner korábban a Videotonnál és a Fradinál is.
Hivatalosan is nyilvánosságra hozta a balmazújvárosi klub az új vezetőedző személyét.

Bekő Balázs 1971. december 15-én született Budapesten. Ő maga is futballista volt, méghozzá középpályásként a Videoton FC-nél vált profi labdarúgóvá. 1990-1997 között a székesfehérváriaknál focizott. Egy rövid időre a Ferencvároshoz igazolt, majd ezt követően 1999-ig volt a Gázszer FC focistája. 1999-2001 között a Vasas FC csapatát erősítette, aztán még egy kis időre visszatért "anyacsapatához”, a Videotonhoz.

Edzői karrierje 2009-ben indult, akkor a Videoton másodedzője lett, és 2011-ig volt a klub kötelékében. Ezt követően egy év a Budaörsi SC-nél már vezetőedzőként, majd 2013-2015 között a Kecskeméti TE csapatát irányította. Ezután Diósgyőrben, majd Győrben vállalta az edzői szerepkör betöltését. Legutóbb pedig a Soproni VSE együttesét irányította, ahol munkaköre a 2017/2018-as szezon végén szűnt meg.

A 2010/2011-es bajnokságban a Videotonnal bajnok lett.

A tréner a klub honlapjának elmondta. azért vállalta el a feladatot, mert szereti a munkáját, és szereti a kihívásokat.

- A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő egy olyan klub, ahol lehet dolgozni, megvannak az előremutató célok, amiért lehet küzdeni. Örülök, hogy itt lehetek, és remélem, hogy egy gyümölcsöző együttműködés kezdődik most el. – mondta Bekő Balázs..

A Balmazújváros 2019. június 30-ig szóló szerződést írt alá a szakemberrel, akivel együtt érkezik Laczkó János és Balogh János is. Ők is a szezon végéig írtak alá.