A rendőrök keresik.
A debreceni rendőrök a lakosság segítségét kérik. A Debreceni Rendőrkapitányság eljárást folytat vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Ismeretlen személy szeptember 19-én, szerdán 15 óra 39 perckor az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú, MAN típusú, kék színű, ponyvás kamionnal a 33-as számú főúton Hortobágy irányába közlekedett, amikor

a tilos jelzés ellenére behaladt az AS96-os számú vasúti átjáróba és letörte a fénysorompó lezáródó csapórúdját. Az ismeretlen sofőr ezt követően a kamionnal megállás nélkül továbbhajtott.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri a sofőrt, a baleset szemtanúit, illetve azokat, akik az eset körülményeiről információval rendelkeznek, jelentkezzenek személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy tegyenek bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.